Κακοκαιρία με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές και χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά, βαθμιαία στα ημιορεινά και από το βράδυ σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς πρόσκαιρα στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι κατά τόπους έντονα.   Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά βαθμιαία όμως και μέχρι το βράδυ θα χιονίσει και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα ενταθούν κυρίως στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 0 έως 7 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στη δυτική Μακεδονία 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.  

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά και από το βράδυ σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Στερεάς αλλά και σε πεδινές παροχές της Ηπείρου. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Βελτίωση τη νύχτα στα βορειοδυτικά.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο 7 με 8 πιθανώς τοπικά έως 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.  

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά και από το βράδυ σε ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς.
Άνεμοι: στα βόρεια μεταβλητοί 3 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 6 στα υπόλοιπα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 0 έως 15 βαθμούς Κελσίου.  

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Τα φαινόμενα στη δυτική Κρήτη πιθανώς πρόσκαιρα να είναι έντονα.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 βαθμιαία 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.  

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Από το βράδυ στα βόρεια χιονόνερο και χιόνι στα ορεινά. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 βαθμιαία 6 και πρόσκαιρα στα νότια 7 μποφόρ στρεφόμενοι τη νύχτα σε δυτικούς νοτιοδυτικούς.
Θερμοκρασία: από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.  

Αττική

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Χιόνια τη νύχτα στα βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.  

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Χιόνια αρχικά στα γύρω ορεινά βαθμιαία όμως και μέχρι το βράδυ θα χιονίσει και σε πεδινές περιοχές.
Άνεμοι: αρχικά ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 0 έως 6 βαθμούς Κελσίου.