current views are: 1

25 Ιανουαρίου 2012
Δημοσίευση14:45

Η συμμορία του πρώην φίλου της 16χρονης σκότωσε με σκεπάρνι το ζευγάρι στο Λαγκαδά!

Σε ερωτική αντιζηλία αποδίδεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, η στυγερή δολοφονία ζευγαριού εφήβων -ενός 17χρονου αγοριού και μίας 16χρονης κοπέλας- που αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο στην περιοχή Ανάληψη Λαγκαδά.  

Δημοσίευση 14:45’
αρθρο-newpost

Σε ερωτική αντιζηλία αποδίδεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, η στυγερή δολοφονία ζευγαριού εφήβων -ενός 17χρονου αγοριού και μίας 16χρονης κοπέλας- που αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο στην περιοχή Ανάληψη Λαγκαδά.  

Σε ερωτική αντιζηλία αποδίδεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, η στυγερή δολοφονία ζευγαριού εφήβων -ενός 17χρονου αγοριού και μίας 16χρονης κοπέλας- που αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο στην περιοχή Ανάληψη Λαγκαδά.   Δράστες φέρονται να είναι πέντε νεαροί πομάκοι. Ήδη σε βάρος δύο εξ αυτών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Όπως έγινε γνωστό, ένας από τους δράστες διατηρούσε παλιότερα ερωτικό δεσμό με την 16χρονη βορειοηπειρώτισσα και μετά το χωρισμό τους η ανήλικη έκανε νέα σχέση με τον 17χρονο Πομάκο. 
   
Σύμφωνα με την ιατροδικαστή έρευνα, οι δύο έφηβοι είχαν τραύματα από σκεπάρνι στα κεφάλια τους και κακώσεις στο υπόλοιπο σώμα. Η αναγνώριση των στοιχείων τους, ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς το σώμα του κοριτσιού είχε φαγωθεί από σκυλιά, ενώ το αγόρι είχε παραμορφωθεί λόγω της σήψης.  
   
Η Αστυνομία θεωρεί πως το έγκλημα διαπράχθηκε σε άλλο σημείο και στη συνέχεια οι δράστες μετέφεραν τα πτώματα στο σκουπιδότοπο.

Οι δύο έφηβοι σκόπευαν να κλεφτούν

Η ιστορία των δύο νέων έχει συγκινήσει τους κατοίκους της περιοχής. Ο 16χρονος πομακικής καταγωγής από την Ξάνθη και η 15χρονη Βορειοηπειρώτισσα, παιδιά οικογενειών ρακοσυλλεκτών ήταν τρελά ερωτευμένοι. Τα σπίτια των παιδιών βρίσκονται σε κοντινή απόσταση στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης και όπως προκύπτει από τις πρώτες καταθέσεις είχαν ερωτικό δεσμό καιρό.  Οι δύο νέοι σκόπευαν να κλεφτούν, γεγονός που είχε προκαλέσει αντιδράσεις στις οικογένειές τους.

Η εξαφάνισή τους δηλώθηκε πριν από έναν μήνα κι έκτοτε δεν είχε βρεθεί ίχνος τους. Το πρωί του Σαββάτου ένας κάτοικος του χωριού Ανάληψη κοντά στον Λαγκαδά βρήκε κάτω από μπάζα και σκουπίδια τα πτώματα. Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε ότι τα παιδιά είχαν χτυπηθεί στο κεφάλι και το στήθος με βαρύ αντικείμενο, πιθανόν κάποιο σκαπτικό εργαλείο ή τσεκούρι.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



σχετικα αρθρα