current views are: 1

26 Ιανουαρίου 2012
Δημοσίευση08:16

Τραγικός θάνατος για ηλικιωμένο ζευγάρι στην Κρήτη

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που πέθανε στο κρεβάτι του από τις αναθυμιάσεις που έβγαζε το μαγκάλι.  

Δημοσίευση 08:16’
αρθρο-newpost

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που πέθανε στο κρεβάτι του από τις αναθυμιάσεις που έβγαζε το μαγκάλι.  

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που πέθανε στο κρεβάτι του από τις αναθυμιάσεις που έβγαζε το μαγκάλι.   Οι άτυχοι ηλικιωμένοι, ένας 79χρονος άντρας και η 74χρονη σύζυγός του, έμεναν στην Αθήνα και είχαν έρθει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στις Γωνιές Ηρακλείου, για την κηδεία συγγενικού τους προσώπου. Τα ίχνη τους όμως, από το βράδυ της κηδείας και έπειτα εξαφανίστηκαν.   

Συγγενείς και  συγχωριανοί τους που προσπάθησαν να τους βρουν τηλεφωνικά δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν μαζί τους οπότε και ανησύχησαν.  

Έτσι το βράδυ της Τρίτης, πήγαν στο σπίτι που διέμεναν και από το μισάνοιχτο παράθυρο είδαν το ζευγάρι να είναι ξαπλωμένο στο κρεβάτι χωρίς να αντιδρά στις εκκλήσεις τους.  

Αποφάσισαν λοιπόν να παραβιάσουν το παράθυρο, έσπασαν το τζάμι και  διαπίστωσαν ότι οι ηλικιωμένοι  κείτονταν νεκροί στο κρεβάτι τους.  

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές ενώ ιατροδικαστής που έφθασε από το Ηράκλειο επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο θάνατος τους προήλθε από τις αναθυμιάσεις που έβγαζε το μαγκάλι.  

Οι σωροί των δύο ηλικιωμένων μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: flashnews.gr


σχετικα αρθρα