Αναστάτωση επικράτησε το πρωί στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Β. Ρώτα στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, όπου εκατό περίπου κάτοικοι συγκεντρώθηκαν για να αποτρέψουν την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, σε απόσταση περίπου εκατό μέτρων από σχολικό συγκρότημα, όπου στεγάζονται το διαπολιτισμικό γυμνάσιο και λύκειο της περιοχής και το 6ο δημοτικό σχολείο. Στην περιοχή έσπευσαν και τα MAT, ωστόσο αργότερα τα συνεργεία αποχώρησαν και η κατάσταση εκτονώθηκε.   
   
Στο πλευρό των κατοίκων βρέθηκε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Στάθης Λαφαζανίδης, ο οποίος δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι το συνεργείο δεν διέθετε την άδεια διαβούλευσης από την πλευρά του δήμου, που απαιτείται σύμφωνα με την κοινοτική νομοθεσία για την σχετική εγκατάσταση.

«Υπάρχει ασάφεια για τον βαθμό που επηρεάζει η ακτινοβολία τον ανθρώπινο οργανισμό, γι αυτό και οι κάτοικοι, φοβούμενοι για την υγεία των παιδιών τους, εκφράζουν σοβαρές επιφυλάξεις για την εγγύτητα του σημείου τοποθέτησης της κεραίας στο σχολείο» αναφέρει ο δήμαρχος, ο οποίος επικοινώνησε με τη γενική αστυνομική διεύθυνση και την εισαγγελία ποινικής δίωξης ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω επεισόδια.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ