Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρακολούθησαν βίντεο που εντόπισαν σε σπίτι 32χρονου παιδόφιλου, όπου περιλαμβάνονταν σκληρές σκηνές παιδικής πορνογραφίας. Ο 32χρονος παιδόφιλος ήταν μάλιστα πρωταγωνιστής στα πορνογραφικά βίντεο. Ο ίδιος βιντεοσκοπούσε τις ασελγείς πράξεις του μαζί με ανήλικους. Ο 32χρονος συνελήφθη χτες με την αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, πραγματοποίησε έρευνα, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, στην οικία του 32χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Τρεις σκληροί δίσκοι Η/Υ. Δύο κάρτες αποθήκευσης δεδομένων. Τρεις κασέτες βιντεοκάμερας. Μία συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Στο σπίτι του δράστη εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών αρχείων υλικού παιδικής πορνογραφίας. Αναμεσά τους ήταν και το οπτικοαουστικό υλικό, που είχε αναπαραχθεί από τον συλληφθέντα και περιείχε ερωτικές συνερεύσεις του με πολλά νεαρά άτομα ταυτόχρονα.

Το υλικό αυτό θα διερευνηθεί περαιτέρω, προκειμένου να εξακριβωθούν τα στοιχεία των νεαρών ατόμων, καθώς είναι στα όρια της ανηλικότητας. Τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα αποσταλούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, για εργαστηριακή ανάλυση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.