current views are: 1

27 Ιανουαρίου 2012
Δημοσίευση14:00

Αλλάζει ο τρόπος- πρόσληψης του πολιτικού προσωπικού στην ΕΥΠ

Το Δ.Σ. της ΟΜΕ – ΕΥΠ χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την αλλαγή τρόπου- Ππρόσληψης του πολιτικού προσωπικού στην ΕΥΠ.

Δημοσίευση 14:00’
αρθρο-newpost

Το Δ.Σ. της ΟΜΕ – ΕΥΠ χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την αλλαγή τρόπου- Ππρόσληψης του πολιτικού προσωπικού στην ΕΥΠ.

Το Δ.Σ. της ΟΜΕ – ΕΥΠ χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την αλλαγή τρόπου- Ππρόσληψης του πολιτικού προσωπικού στην ΕΥΠ. Ένα πάγιο αίτημα του Συνδικαλιστικού κινήματος της Υπηρεσίας μας έγινε επιτέλους πραγματικότητα. Επιτέλους στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών μπαίνει τέλος σε σκοτεινές διαδικασίες που δημιουργούν φαινόμενα πελατειακής συναλλαγής και παραγοντισμού. Επιτέλους στην ΕΥΠ μπαίνει τέλος στις διαδικασίες κοροϊδίας που είχε υιοθετήσει η Διοίκηση Κοραντή αφού οι «διαγωνισμοί» επί των ημερών του ήταν κρυφοί.

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ προκήρυξη «διαγωνισμού» για πρόσληψη 14 υπαλλήλων, όπου έκδοση διαγωνισμού – γραπτές και προφορικές εξετάσεις και ανακοίνωση αποτελεσμάτων διήρκησαν 5 εργάσιμές ημέρες. Δε θα ξεχάσουμε ποτέ τη προκήρυξη του Αυγούστου του 2007, όπου ανακοινώθηκε Δευτέρα μεσημέρι 13/8 και έληγε ανήμερα του ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

Οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας μας είναι περήφανοι διότι, όλες οι υποθέσεις στις οποίες διαπιστώθηκαν παραβάσεις (πόρισμα Ρακιντζή) οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη προς διαλεύκανσή τους. Η ΕΥΠ είναι ο θεματοφύλακας του Συντάγματος και προασπίζεται τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού όπως αυτά σηματοδοτούνται από τη πολιτεία και την Δημοκρατία μας. Το Δ.Σ.


σχετικα αρθρα