current views are: 1

27 Ιανουαρίου 2012
Δημοσίευση14:13

«Γάζωσαν» 25χρονο Χανιώτη μέσα στο αυτοκίνητό του!

Ένας 25χρονος κτηνοτρόφος, δολοφονήθηκε περίπου στις 3:00 το μεσημέρι στην περιοχή μεταξύ των Τσικαλαριών και των Μουρνιών Χανίων ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του. 

Δημοσίευση 14:13’
αρθρο-newpost

Ένας 25χρονος κτηνοτρόφος, δολοφονήθηκε περίπου στις 3:00 το μεσημέρι στην περιοχή μεταξύ των Τσικαλαριών και των Μουρνιών Χανίων ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του. 

Ένας 25χρονος κτηνοτρόφος, δολοφονήθηκε περίπου στις 3:00 το μεσημέρι στην περιοχή μεταξύ των Τσικαλαριών και των Μουρνιών Χανίων ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του.  Δράστης είναι ένας 31χρονος από τα Κεραμειά ο οποίος είχε μελετήσει καλά το σχέδιοο εκτέλεσης του άτυχου νεαρού, που δέχτηκε την επίθεση ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου.

Ο 31χρονος τον προσπέρασε και πυροβόλησε εναντίον του τουλάχιστον δύο φορές με κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στη συνέχεια επιτάχυνε και κατευθύνθηκε εναντίον του προπορευόμενου οχήματος στο οποίο βρίσκονταν ο 24χρονος αδελφός του θύματος και ένας 18χρονος. Ο δράστης πυροβόλησε εναντίον τους και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο 25χρονος που είχε δεχτεί τα πυρά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων αλλά ήταν ήδη αργά.

Αργότερα, όταν έφτασαν εκεί συγγενείς του θύματος εκτυλίχτηκαν δραματικές σκηνές καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος φέρεται να είχε διαφορές με τον δολοφονημένο 25χρονο, ενώ το σπίτι του φυλάσσεται από την Αστυνομία για την αποφυγή αντιποίνων από τους οικείους του θύματος.

Πηγή: flashnews.gr


σχετικα αρθρα