current views are: 1

30 Ιανουαρίου 2012
Δημοσίευση06:40

Τέσσερις εμπρηστικές επιθέσεις στην Αττική

Στο στόχαστρο εμπρηστών μπήκαν τρία υποκαταστήματα των σουπερμάρκετ με την επωνυμία «Μπαζάρ» σε διάφορα σημεία της Αθήνας.  

Δημοσίευση 06:40’
αρθρο-newpost

Στο στόχαστρο εμπρηστών μπήκαν τρία υποκαταστήματα των σουπερμάρκετ με την επωνυμία «Μπαζάρ» σε διάφορα σημεία της Αθήνας.  

Στο στόχαστρο εμπρηστών μπήκαν τρία υποκαταστήματα των σουπερμάρκετ με την επωνυμία «Μπαζάρ» σε διάφορα σημεία της Αθήνας.   Το τελευταίο «χτύπημα» έγινε 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελούνταν από δύο γκαζάκια και ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό στην είσοδο του καταστήματος που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Δευκαλίωνος 19 και Προμηθέως, στα Πατήσια.   

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.  

Η αρχή έγινε στις 23:57 του Σαββάτου όταν εξερράγη αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός στην είσοδο του σουπερμάρκετ στην οδό Πυθαγόρα 7, στο Γαλάτσι.   

Στη συνέχεια, στις 02:08 της Κυριακής σημειώθηκε έκρηξη παρόμοιου μηχανισμού στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Πετράκη 28, στην Αθήνα.  

Επίσης στις 3:38 τα ξημερώματα της Δευτέρας άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Κασομούλη 58, στον Νέο Κόσμο, και από την έκρηξη προκλήθηκε ράγισμα στην τζαμαρία της εισόδου.

Πηγή: tovima.gr


σχετικα αρθρα