current views are: 2

30 Ιανουαρίου 2012
Δημοσίευση12:13

Πάτρα: Συγκλονίζει το γράμμα της 23χρονης που «έσβησε» από νευρική ανορεξία

Σαράντα ημέρες πέρασαν από την ημέρα που «έφυγε» η Μαρία Φιλιππάτου, η 23χρονη από την Πάτρα που έπασχε από νευρική ανορεξία.

Δημοσίευση 12:13’
αρθρο-newpost

Σαράντα ημέρες πέρασαν από την ημέρα που «έφυγε» η Μαρία Φιλιππάτου, η 23χρονη από την Πάτρα που έπασχε από νευρική ανορεξία.

Σαράντα ημέρες πέρασαν από την ημέρα που «έφυγε» η Μαρία Φιλιππάτου, η 23χρονη από την Πάτρα που έπασχε από νευρική ανορεξία. Χθες αποκαλύφθηκε και ένα γράμμα που είχε αφήσει η 23χρονη λίγο πριν τον θάνατό της. Σε αυτό το γράμμα η Μαρία ευχαριστεί όλο τον κόσμο που την βοήθησε με τον δικό της τρόπο καταγράφει τις ελπίδες της και τη θέλησή της για ζωή, την οποία τόσο άδικα και τόσο νωρίς στερήθηκε.

“Σας ευχαριστώ και θέλω να τα καταφέρω να γυρίσω δυνατή και να σας ευχαριστήσω κι εγώ με το δικό μου τρόπο” ανέφερε στο γράμμα της προς όλους όσοι διοργάνωσαν φιλανθρωπικές βραδιές για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ίδια. Αναφέρεται ονομαστικά σε φίλους της, τον Γιάννη και την Εφη, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα της σαν “στρατιώτες” όπως τους χαρακτήρισε, για να νικήσει το πρόβλημα υγείας της.

Για τη μητέρα της γράφει: “Μανούλα δεν έχω λόγια να γράψω για να σε ευχαριστήσω. Δεν σε κούρασα για 23 χρόνια και τώρα πήρες στην πλάτη σου όλο το σταυρό. Βλέπεις κάθε μέρα να χειροτερεύω και οι πληγές να αυξάνονται και εσύ να σφίγγεις τα δόντια και να δίνεις το δικό σου αγώνα χαμογελώντας”.

Για τους φίλους της έγραφε: “Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με γνώρισαν από το κακό μου όνειρο και τους υπόσχομαι να παλεύω κάθε μέρα και αγωνιώ να ξυπνήσω από αυτό και να τους ανταμείψω γι αυτά που έκαναν. Να είστε πάντα υγιείς και πάνω από όλα να παραμείνετε άνθρωποι με πλούσια συναισθήματα και όχι με γεμάτες τσέπες. Οταν είσαι φτωχός στην ψυχή ποτέ δεν θα πλουτίσεις”.

Πηγή: dete.gr


σχετικα αρθρα