current views are: 1

30 Ιανουαρίου 2012
Δημοσίευση17:39

Συνεχίζεται η δίκη του «Επαναστατικού Αγώνα»

Mε την εξέταση δύο μαρτύρων συνεχίστηκε η δίκη των οκτώ κατηγορούμενων για την συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

Δημοσίευση 17:39’
αρθρο-newpost

Mε την εξέταση δύο μαρτύρων συνεχίστηκε η δίκη των οκτώ κατηγορούμενων για την συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

Mε την εξέταση δύο μαρτύρων συνεχίστηκε η δίκη των οκτώ κατηγορούμενων για την συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Στη μία περίπτωση, πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της οικίας στο οποίο διέμεναν ο Νίκος Μαζιώτης και η Παναγιώτα Ρούπα στα Καλύβια Αττικής. Ο μάρτυρας κατέθεσε πως οι δύο κατηγορούμενοι παρουσιάστηκαν σε αυτόν, δηλώνοντας διαφορετικά ονόματα, και νοίκιασαν το συγκεκριμένο σπίτι στο οποίο διέμεναν ως τη στιγμή της σύλληψης τους.

Η δεύτερης μάρτυρας, κάτοικος Καισαριανής, είχε εξεταστεί από την αστυνομία ύστερα από ενέργεια της οργάνωσης κοντά στον τόπο κατοικίας της. Ως μάρτυρας κλήθηκε επειδή κατά την διάρκεια της επιτόπιας αστυνομικής έρευνας είχε κάνει λόγο «για έναν νεαρό που μιλούσε επί ώρα σε καρτοτηλέφωνο παρότι το αυτοκίνητο του εμπόδιζε τα διερχόμενα αυτοκίνητα». Ερωτώμενη τόσο από τον εισαγγελέα όσο και από τους συνηγόρους υπεράσπισης δεν αναγνώρισε κάποιον από τους κατηγορουμένους ως το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 6 Φεβρουαρίου, όταν, σύμφωνα με τον κατάλογο εξέτασης των μαρτύρων, είναι προγραμματισμένο να καταθέσει ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, εναντίον του οποίου ο Επαναστατικός Αγώνας είχε πραγματοποιήσει βομβιστική απόπειρα.

Πηγή: tovima.gr


σχετικα αρθρα