Επενδύσετε ή ψάξτε στην ντουλάπα σας για ένα παλιό, ζεστό καμιλό που το είχατε ολίγον παραμελήσει, γιατί σας έκανε «πολύ κλασικό». Είναι ένα απόλυτα chic χειμερινό παλτό. Το ατού του είναι σαφώς η πασπαρτού απόχρωση αλλά πάνω απ’ όλα η all time classic γοητεία του που δένοντας άψογα με μία πιο μοντέρνα ματιά σας εξασφαλίζει θαλπωρή και κομψότητα.   Καμιλό παλτό-ζακέτα, με τη δετή ζώνη στη μέση  
Μια version που βγάζει μια winter cool αισθητική και έχει τη λογική της ζακέτας και της άνεσης. Επιπλέον, η γραμμή του κολακεύει τους περισσότερους σωματότυπους. Επιλέξτε να το φορέσετε πάνω από ένα λευκό ή μαύρο σύνολο, επιταχύνοντας έτσι μια κομψή διχρωμία και αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη γοητεία του. Styling tip: δώστε μία trendy νότα προσθέτοντας αξεσουάρ (καπέλο, τσάντα γυαλιά) σε παρόμοια απόχρωση.      

Κλασικό και trendy  
Φορέστε το όπως η Alexa Chung με ένα ζεστό φόρεμα μαρινιέρα κι ένα φουλάρι σε μια πιο αναπάντεχη απόχρωση. Το συγκεκριμένο καμιλό έχει πιο Βρετανικό στιλ και μεσάτο κόψιμο.    
 
Το camel αγαπά το κόκκινο   
Tο καμιλό παλτό έχει σχέση στοργής με το κόκκινο χρώμα. Δοκιμάστε να τα παντρέψετε βάζοντας μια λεπτή κόκκινη ζώνη ή ένα κόκκινο μοχέρ πουλόβερ από μέσα. Επιπλέον, σκεφτείτε πάλι τα αξεσουάρ και προσθέστε ένα σκούφο ή ένα απαλό μάλλινο κασκόλ. Μια μίξη preppy αλλά και σοφιστικέ.
 

ΠΗΓΗ: jenny.gr