current views are: 1

3 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση17:20

Μανικιούρ με μαγνήτη

Μάθετε τα πάντα για το βερνίκι με τα ρινίσματα ή αλλιώς το μαγνητικό βερνίκι που δημιουργεί τα πιο σέξι σχέδια στα νύχια!

Δημοσίευση 17:20’
αρθρο-newpost

Μάθετε τα πάντα για το βερνίκι με τα ρινίσματα ή αλλιώς το μαγνητικό βερνίκι που δημιουργεί τα πιο σέξι σχέδια στα νύχια!

Μάθετε τα πάντα για το βερνίκι με τα ρινίσματα ή αλλιώς το μαγνητικό βερνίκι που δημιουργεί τα πιο σέξι σχέδια στα νύχια! Γενικά: είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε αυτά τα σούπερ σχέδια στα νύχια σας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε το βερνίκι στα νύχια και να το αφήσετε να στεγνώσει, ενώ μπορείτε να το πετύχετε άνετα και μόνη σας στο σπίτι. Μην ξεχνάτε ότι το βασικό είναι να έχετε προμηθευτεί το ειδικό βερνίκι με τα ρινίσματα που δημιουργούν τα διάφορα σχέδια!  

Πώς θα το πετύχετε: η απαραίτητη διαδικασία είναι η στάνταρ ρουτίνα περιποίησης των νυχιών που ακολουθείτε δηλαδή: αφαιρείτε τα πετσάκια όπως στο κανονικό μανικιούρ έτσι ώστε αν μεγαλώσει η επιφάνεια του νυχιού και το αποτέλεσμα να είναι πιο εντυπωσιακό!  

Βήμα πρώτο: αφού απομακρύνετε πετσάκια και παρανυχίδες, απλώστε τη βάση στο νύχι! Αφού απλώσετε τη βάση παίρνετε ανά χείρας το «μαγνητικό»βερνίκι.  

Βήμα δεύτερο: τώρα πρέπει να πάρετε το ειδικό βερνίκι με τα ρινίσματα και να απλώσετε ένα παχύ στρώμα με προσοχή να μην ξεφύγει καθόλου αλλά να το απλώσετε τέλεια και θα χρειαστείτε σίγουρα λίγο περισσότερο σε ποσότητα βερνίκι από ό,τι συνήθως με το απλό βερνίκι. Και όλα αυτά για να δημιουργηθούν τέλεια τα σχέδια στη συνέχεια με τη βοήθεια του μαγνήτη!
 
Βήμα τρίτο: στη συνέχεια και πριν αρχίσει να στεγνώνει πρέπει να πλησιάσετε τον ειδικό μαγνήτη σε απόσταση περίπου 3 εκατοστών αλλά φροντίστε να μην ακουμπήσετε επάνω στα νύχια σας για να «πιάσει»καλύτερα! Εξάλλου και κάποιο λάθος να κάνετε δεν υπάρχει λόγος πανικού αφού τα σχέδια που δημιουργούνται είναι μοναδικά και αυτό είναι που κάνει τη συγκεκριμένη τεχνική τόσο ιδιαίτερη!  

Βήμα τέταρτο: μια ακόμη στρώση top coat είναι απαραίτητη και εδώ όπως σε ένα απλό μανικιούρ για να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια στο μανικιούρ σας.  

Οι ατέλειες: δεν πρέπει να σας φοβίζουν καθόλου, αφού ούτε που φαίνονται λόγω της ιριδίζουσας όψης του μανικιούρ!
 

ΠΗΓΗ: womenonly.gr


σχετικα αρθρα