Τα λευκά ρούχα, σε συνδυασμό με τα μαύρα αξεσουάρ είναι μία ολόσωστη, κλασική επιλογή. Διατηρώντας σωστές ισορροπίες μεταξύ των δύο, αντίθετων χρωμάτων, πετυχαίνεις ένα αβίαστα δυναμικό look.   
Απλό και Δυναμικό  
Το μίνι, στενό φόρεμα, αποκτά ρομαντικό και νοσταλγικό χαρακτήρα, με την λευκή δαντέλα, ενώ, όλο το σύνολο, γίνεται πιο παιχνιδιάρικο, με τη μαύρη fedora. Η μακριά chain bag, φορεμένη χιαστί, προσδίδει σε όλο το look κοριτσίστικο αέρα.    
Τέλος, τα μαύρα booties αποτελούν την τέλεια επιλογή για τις πρωινές εμφανίσεις, ενώ το λεπτό καλσόν είναι το καταλληλότερο για ένα απόλυτα επίκαιρο αποτέλεσμα.   

Ανδρόγυνο σε παραλλαγή  
Άντλησε έμπνευση από τα αγαπημένα, ανδρόγυνα looks. Διατήρησε, από αυτά, το σακάκι και το στενό παντελόνι, και «σπάσε» την αυστηρότητα της αντιθετικής διχρωμίας φορώντας sneakers- μην ξεχνάς πως οτιδήποτε μη- αναμενόμενο, δημιουργεί πάντα signature looks.     

Η τσάντα από σκληρό δέρμα, σε γήινους τόνους, δίνει μία urban χροιά στο καθημερινό στιλ. Η πασμίνα, στον τόνο της ζάχαρης, υποδεικνύει την πολυτέλεια και χαρίζει έναν γλυκό δυναμισμό. 
 
Στυλ στο μίξερ  
Η μαυρόασπρη μαρινιέρα δίνει αβίαστα χαλαρό χαρακτήρα στο μαύρο, ανδρικό κοστούμι. Η θηλυκή πλευρά της fashionista αναδεικνύεται με την προσθήκη μαλακής γούνας, σε ουδέτερο γκρι. 
     
Τα mix’n’match αξεσουάρ, όπως είναι η κεντημένη τσάντα και το καπέλο με western αναφορές, δημιουργούν ένα στιλ χαριτωμένο, γεμάτο φαντασία, με ρετρό αναφορές.
 

ΠΗΓΗ: stylista.gr