Άνδρας 75 χρόνων, βρήκε τραγικό θάνατο σε προάστιο της Κέρκυρας, όταν δέντρο, λόγω των ισχυρών ανέμων, που πλήττουν από τα ξημερώματα την περιοχή του βορείου Ιονίου, κόπηκε και έπεσε επάνω του τη στιγμή, που διερχόταν από το σημείο με τη μοτοσυκλέτα του. Σημειώνεται ότι εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι παραλιακοί δρόμοι στην Κέρκυρα έχουν μετατραπεί σε λίμνες, ενώ παρουσιάστηκαν σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση πολλών περιοχών τόσο στο νησί, όσο και στη Θεσπρωτία. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του νομού Θεσπρωτίας παρουσιάζεται στον δήμο Φιλιατών, καθώς η πτώση κολώνας της ΔΕΗ βύθισε το σκοτάδι τα περισσότερα χωριά της περιοχής και έθεσε εκτός λειτουργίας πολλούς φωτεινούς σηματοδότες. 

Συνεργεία της Επιχείρησης εργάζονται πυρετωδώς για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης. Στους δρόμους βρίσκονται άνδρες της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Λόγω των θυελλώδων ανέμων, η ένταση των οποίων φτάνει τα 9 μποφόρ, επέβαλε το κλείσιμο της πορθμειακής γραμμής ακόμη και για τα πλοία κλειστού τύπου.


πηγή:  AΠΕ-ΜΠΕ