Στα «χέρια» της Αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο 54χρονος «πιστολέρο», ο οποίος χθες το βράδυ, πυροβόλησε με καραμπίνα επανειλημμένως τραυματίζοντας συνολικά τέσσερα άτομα.   Αρχικά, ο δράστης πυροβόλησε κατά του Αστυνομικού Τμήματος Μουσούρων, τραυματίζοντας ελαφρά στην ωμοπλάτη 45χρονο αστυνομικό. Στη συνέχεια μετέβη με το αυτοκίνητό του στον τόπο κατοικίας του στα Νέα Ρούματα, όπου πυροβόλησε και τραυμάτισε ελαφρά τρεις συγχωριανούς του (49, 31 και 67 ετών).

Στην ίδια περιοχή πυροβόλησε κατά ενός φορτηγού που οδηγούσε ένας 22χρονος, προξενώντας υλικές ζημιές. Στη συνέχεια πήγε στην κεντρική πλατεία του Αλικιανού όπου και πυροβόλησε κατά αυτοκινήτου που οδηγούσε 56χρονος, προκαλώντας υλικές ζημιές στο όχημα.  
   
Ο τραυματίας αστυνομικός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ενώ ο 49χρονος, αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε. Ο 31χρονος και ο 67χρονος δεν μετέβησαν στο νοσοκομείο, καθώς έφεραν επιπόλαια τραύματα.  
   
Στις έρευνες εντοπισμού του δράστη, συμμετέχουν οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, τα Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων και Αποκορώνου και η Ομάδα Ειδικών Αποστολών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης.  
   
Προανάκριση ενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.


Σχετικά Θέματα:

Πυροβόλησε με την καραμπίνα του αστυνομικό στα Χανιά