Τον μπελά του φαίνεται πως έχει βρει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θάνος Μωραΐτης, αφού άτομο που ισχυρίζεται ότι είναι διευθυντής του γραφείου του τηλεφωνεί σε διάφορες εταιρείες εκ μέρους του! Ο υφυπουργός, μάλιστα, υπέβαλέ μήνυση κατά του «δράστη». Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Ανάπτυξης νωρίτερα:

«Μετά από καταγγελίες επιχειρηματιών από όλη την Ελλάδα ότι δέχονται τηλεφωνήματα από άτομο, που δηλώνει Διευθυντής του Υφυπουργού Θάνου Μωραΐτη, το Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας ανακοινώνει ότι:

 Άτομο άγνωστων στοιχείων, ισχυριζόμενο ότι είναι διευθυντής του υφυπουργού κ. Μωραΐτη επικοινωνεί καθημερινά με γραφεία εταιρειών απ’ όλη την Ελλάδα. Χρησιμοποιώντας κάθε φορά διαφορετικό όνομα ζητεί να μιλήσει είτε με τον διευθύνοντα σύμβουλο είτε με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας ώστε να μιλήσει δήθεν ο κ. Μωραΐτης. Ήδη έχει επικοινωνήσει με δεκάδες εταιρείες (άνω των 60). Πολλές από τις εταιρείες έχουν ενημερώσει σχετικά το γραφείο του υφυπουργού. Το άτομο αυτό φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τον υφυπουργό.

Ήδη ο υφυπουργός έχει κάνει την σχετική μήνυση στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και κάνει χρήση των νομίμων δικαιωμάτων του» αναφέρει.

«Παρακαλούνται όσοι επιχειρηματίες δέχθηκαν ή δεχθούν στο μέλλον παρόμοιες ενοχλήσεις να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Υφυπουργού» καταλήγει η ανακοίνωση.