Ανείπωτος είναι ο πόνος της οικογένειας της 14χρονης μαθήτριας,Όλγας Τσούπρου, από τα Καμίνια, η οποία "έσβησε" στην Εντατική του νοσοκομείου Παίδων. Το άτυχο κορίτσι είχε μεταφερθεί στην Αθήνα με C-130 το πρωί του Σάββατου από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου είχε εισαχθεί την προηγούμενη ημέρα με δύσπνοια και πυρετό. Συγγενείς του κοριτσιού ανέφεραν συντετριμμένοι ότι με βάση το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής προκύπτει ότι το παιδί είχε βαριάς μορφής πνευμόνια. Η νεκροψία έγινε στο Λαϊκό Νοσοκομείο και μάλιστα η οικογένεια, όπως αναφέρεται, διόρισε ιατροδικαστή πραγματογνώμονα προκειμένου να παρίσταται στην διαδικασία.«Όταν το μεταφέραμε στην Αθήνα μας είπαν ότι ήταν ήδη εγκεφαλικά νεκρό».  

Τα ερωτηματικά που τους βασανίζουν είναι πολλά και θα κινήσουν «γη και ουρανό» προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια σε σχέση με τις συνθήκες υπό τις οποίες χάθηκε το παιδί.  

Αναφέρουν ακόμα ότι η επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί το κορίτσι στην Αθήνα πριν από 20 ημέρες ήταν επιτυχής και η 14χρονη είχε επιστρέψει στο σπίτι της μια χαρά.  

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε την Παρασκευή οπότε και διακομίστηκε στο Βενιζέλειο.  

Η σορός της 14χρονης αναμενόταν να μεταφερθεί χθες το απόγευμα αεροπορικώς με τους τραγικούς γονείς να την συνοδεύουν.   

Η κηδεία της έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας Καμίνιων. Ο άδικος και πρόωρος θάνατος της 14χρονης έχει συγκλονίσει την κοινωνία των Καμίνιων και έχει βυθίσει στο πένθος συγγενείς και φίλους της οικογένειας.  
Πηγή: cretalive.gr/ΠΑΤΡΙΣ