Κι όμως! Το κρεβάτι μπορεί να γίνει ένα ωραιότατο κομμωτήριο και μάλιστα ενώ κοιμάστε! Ούτε αναμονή στο κομμωτήριο διαβάζοντας περιοδικά ούτε τίποτα...! Τι καλύτερο;! Αν λοιπόν πέσετε να κοιμηθείτε με ελαφρώς βρεγμένα μαλλιά δείτε τι μπορείτε να κάνετε αναλόγως με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!
Αν θέλετε όγκο
Περάστε τα μαλλιά με ένα spray για όγκο και στη συνέχεια πιάστε τα πολύ ψηλά αλογοουρά στην κορυφή του κεφαλιού σας. Κοιτάξτε ώστε η αλογοουρά να μην είναι πολύ σφιχτή διότι αφενός τα μαλλιά σας δεν θα στεγνώσουν και αφετέρου θα κάνουν τσάκιση σε εκείνο το σημείο. Το πρωί αφήστε τα κάτω και χτενίστε τα ελαφρώς με τα δάχτυλα σας. Θα έχουν αποκτήσει έναν υπέροχα φυσικό όγκο!  

Αν τα θέλετε κυματιστά
Εφαρμόστε στα μαλλιά σας λίγη μους για μπούκλες. Στη συνέχεια χωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο μέρη και κάντε δύο πλεξούδες (από μία στην κάθε πλευρά). Αν θέλετε να είναι ακόμα πιο κυματιστά μπορείτε να κάνετε περισσότερες από δύο πλεξούδες. Το πρωί βγάλτε τα λαστιχάκια και τα μαλλιά σας θα έχουν αποκτήσει ένα φυσικό κυματισμό σας να βγήκατε από τη θάλασσα!  


ΠΗΓΗ: myworld.gr