Μάχη με τον χιονιά δίνει ο Δήμος Μουζακίου σε συνεργασία με τα συνεργεία της ΔΕΗ προκειμένου να αποκατασταθεί το δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος σε δυο χωριά το Ανθοχώρι και την Αμυγδαλή που βρίσκονται στο σκοτάδι για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα. Στο μεταξύ, το χιόνι που έπεσε κατά τη διάρκεια της νύχτας δημιούργησε επιπλέον προβλήματα και χρειάστηκε εκ νέου σοβαρή προσπάθεια από τα μηχανήματα του Δήμου και ιδιωτικά που μισθώθηκαν προκειμένου να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι σ’ όλα τα ορεινά χωριά.

Τελικά μετά από μία γιγαντιαία προσπάθεια απεγκλωβίστηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο κτηνοτρόφος στη Βατσουνιά που ήταν αποκλεισμένος στη στάνη του, αρκετά χιλιόμετρα έξω από το χωριό.

«Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατήσουμε ανοιχτούς τους δρόμους καθότι η χιονόπτωση είναι έντονη για 10η ημέρα. Αξιοθαύμαστη είναι και η υπομονή των κατοίκων μας που υπομένουν χωρίς διαμαρτυρίες τόσο τον αποκλεισμό από τα χιόνια όσο και τις διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ