Βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας, χιονοπτώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Κυριακή. Αττική
Νεφώσεις με βροχές περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 ως 14 βαθμούς. Τοπικά ισχυροί νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχή περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στους 6 ως 7 βαθμούς. Μέτριοι νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 ως 6 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 0 ως 13 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 ως 15 στη Δυτική Ελλάδα, 10 ως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ισχυροί άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

ΔΕΥΤΕΡΑ
Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν τοπικά έντονες χιονοπτώσεις που σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Στα ανατολικά αρχικά νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.