Τέσσερις χιλιάδες ευρώ άρπαξαν δύο ένοπλοι από πολίτη στο δρόμο, χτες το βράδυ στην Καλλιθέα, ενώ άλλες δύο ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε ταχυφαγείο στον Ασπρόπυργο και σε ξενοδοχείο στη Νέα Σμύρνη. Στον Ασπρόπυργο οι δράστες συνελήφθησαν.

Στην Καλλιθέα, οι δύο άγνωστοι ακινητοποίησαν με τη βία διερχόμενο στην συμβολή των οδών Π. Τσαλδάρη και Ιωαννίνων, τον απείλησαν με πιστόλι και του άρπαξαν τα χρήματα που μετέφερε. 

Στη συνέχεια, το θύμα της ληστείας διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο, ενώ οι δράστες αναζητούνται.


Στις 4.50 τα ξημερώματα, άγνωστος εισέβαλε στο ξενοδοχείο «Ελληνίς», στην λεωφόρο Συγγρού 177 και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από το ταμείο και από πελάτες, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Νωρίτερα, στη μία μετά τα μεσάνυχτα στον Ασπρόπυργο, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε κατάστημα - ταχυφαγείο και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από αλλοδαπή υπάλληλο, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Ύστερα από περίπου τέσσερις ώρες, στη Μαγούλα, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής όπου ανακρίνονται και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ