Στο εκκοκκιστήριο όπου εργαζόταν τις δύο τελευταίες δεκαετίες ήθελε η μοίρα να τραυματιστεί βαρύτατα 54χρονος οικογενειάρχης από το Ριζόμυλο και μάλιστα μία εβδομάδα αφότου κατέθεσε τα χαρτιά της συνταξιοδότησής του!
Απρόβλεπτη εξέλιξη και ιδιαίτερα οδυνηρή για τους οικείους του είχε για τον 54χρονο χειριστή μηχανημάτων η επίσκεψή του -για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο- σε εργοστάσιο εκκοκκισμού βάμβακος στο Αχίλλειο, στην εθνική οδό Βόλου-Λάρισας, το πρωί της περασμένης Τρίτης.

Ο 54χρονος υπέστη σοβαρότατα τραύματα κάτω από συνθήκες που ερευνώνται από τις αστυνομικές και άλλες αρχές, όταν χτυπήθηκε είτε από ανυψωτικό μηχάνημα βαρέως τύπου είτε από κλαρκ. Οι καταθέσεις τις οποίες οι αστυνομικές αρχές της Λάρισας συνεχίζουν να λαμβάνουν διίστανται.

Ο λόγος που βρέθηκε στο χώρο εργασίας του εκκοκκιστηρίου και όχι στα γραφεία του μία εβδομάδα αφότου είχε καταθέσει το φάκελό του για σύνταξη, κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε το σοβαρό ατύχημα και μια σειρά άλλων παραμέτρων αναμένεται να απαντηθούν από τις αρμόδιες αρχές.

Ο 54χρονος παραμένει σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με πληροφορίες.


Πηγή: thessalianews.gr