Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξεκίνησε νέος γύρος καταστροφών στο κέντρο της Αθήνας καθώς οι κουκουλογόροι πυρπόλησαν υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Αθηνάς με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή να καταγγέλλει ότι οι επιθέσεις ήταν οργανωμένο σχέδιο.
Ο Χρήστος Παπουτσής τόνισε ότι αυτή την ημέρα έπρεπε να περισσεύει η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα αλλά ορισμένοι χαϊδεύουν αυτιά και συγκαλύπτουν ενώ υποστήριξε ότι η πυροσβεστική εμποδίστηκε από ορισμένους διαδηλωτές.

«
Ελπίζω και στην πράξη οι πάντες να αντιληφθούν ότι η υπόθεση της ασφάλειας στη χώρα μας είναι υπόθεση του κάθε πολίτη ξεχωριστά. Να απομονώσουμε λοιπόν εκείνους που προκαλούν τις βιαιοπραγίες, εκείνους που φέρνουν τη βία», τόνισε ο κ. Παπουτσής και πρόσθεσε:  

«Να απομονώσουμε με κάθε τρόπο εκείνους οι οποίοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τον πόνο και την αγωνία των πολιτών. Και σε κάθε περίπτωση να σταθούμε με αποφασιστικότητα, πιασμένοι χέρι-χέρι όλοι Έλληνες, σε μια ενότητα εθνικής ευθύνης, εκεί όπου ακριβώς χρειάζεται σήμερα η πατρίδα μας».