Στο πένθος έχει βυθίσει την περιοχή των Αρχανών Κρήτης ο θάνατος μιας 48χρονης γυναίκας, μητέρας τριών παιδιών, προχθές το βράδυ στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας θα προσδιοριστούν από τη νεκροψία- νεκροτομή που έχει ζητηθεί να γίνει προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για το πώς και το κυρίως το γιατί έχασε τη ζωή της μια γυναίκα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.  

Τα πρώτα στοιχεία από το Κέντρο Υγείας και κατοίκους των Αρχανών αναφέρουν ότι η 48χρονη πέθανε ενδεχομένως από αλλεργικό σοκ.  

Όπως ανέφεραν στην «Πατρίδα» άτομα που γνωρίζουν το περιστατικό, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της και είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι μαζί με τον άνδρα της για να κοιμηθούν. Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο σύζυγος της τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά από το σπίτι της.  

Η 48χρονη είχε έντονη δύσπνοια και δυστυχώς στο Κέντρο Υγείας όπου τη μεταφέρθηκε και εξετάστηκε από τη γιατρό του Κ.Υ , εξέπνευσε παρά την ιατρική βοήθεια που της παρασχέθηκε.  

Η 48χρονη είχε όλα τα συμπτώματα ενός βαρύτατου αλλεργικού σοκ ανέφεραν κάτοικοι του χωριού οι οποίοι ενημερώθηκαν για το θάνατο της. Τι όμως προκάλεσε την αλλεργία –εάν αυτή αποδειχτεί- και ποιά η αιτία που οδήγησε τη γυναίκα στο θάνατο;  

Άτομα που γνωρίζουν την οικογένεια μας είπαν ότι η 48χρονη το μοιραίο βράδυ είχε φάει χορτόπιτες και είχε πιει ένα ντεπόν ενώ λίγη ώρα μετά παρουσίασε δύσπνοια και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας.  

Η 48χρονη ήταν σύμφωνα με τους συγχωριανούς της πρότυπο μητέρας, δημιούργησε μια πολύ καλή οικογένεια και μαζί με τον σύζυγο της εργάζονταν σε αγροτικές εργασίες για να μεγαλώσουν τα τρία τους παιδιά, το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι 18 ετών.Πηγή: cretalive.gr/Πατρίς