current views are: 1

15 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση14:22

Αντίθετη η ΓΣΕΕ με το κλείσιμο των Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Κατοικίας

«Απαράδεκτη», χαρακτηρίζει την απόφαση για το κλείσιμο των Οργανισμών Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ) και Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) η ΓΣΕΕ.

Δημοσίευση 14:22’
αρθρο-newpost

«Απαράδεκτη», χαρακτηρίζει την απόφαση για το κλείσιμο των Οργανισμών Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ) και Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) η ΓΣΕΕ.

«Απαράδεκτη», χαρακτηρίζει την απόφαση για το κλείσιμο των Οργανισμών Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ) και Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) η ΓΣΕΕ. Στην ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία επισημαίνει, ότι οι «δύο οργανισμοί στηρίζουν μέσω των προγραμμάτων τους, τα οποία χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από εισφορές εργαζομένων- εργοδοτών, χιλιάδες οικογένειες χαμηλόμισθων αλλά και τη μικρομεσαία αγορά».

Η ΓΣΕΕ αναφέρει ακόμη, ότι η συγκεκριμένη απόφαση σχετίζεται «με την ακύρωση βασικών κοινωνικών δραστηριοτήτων αλλά και την παρεμπόδιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των «ενοχλητικών» συνδικάτων».

Νωρίτερα σήμερα, η ΓΣΕΕ είχε συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Κοινωνικής Ασφάλισης (ΠΟΠΟΚΠ) και τα σωματεία των εργαζομένων στον ΟΕΕ και ΟΕΚ, κατά την οποία αποφασίστηκε να συνεχιστούν και να ενταθούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να υπάρξει άμεσα νομοθετική ρύθμιση η οποία θα κατοχυρώνει τη συνέχιση της λειτουργίας των δύο αυτών οργανισμών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


σχετικα αρθρα