Τραγωδία με τρεις νεκρούς μετά από πυρκαγιά στον Βύρωνα. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, σε συνεργείο μοτοσικλετών που βρίσκεται σε υπόγειο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Χειμάρας και Αϊδινίου. Επι τόπου έσπευσαν 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. 

Ο στενός χώρος και η δύσκολη πρόσβαση στην έξοδο ήταν, συμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των πυροσβεστών, οι αιτίες που παγίδευσαν τους τρεις άνδρες στο υπόγειο συνεργείου με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Απο τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται πως οι τρεις άνδρες, ηλικίας περίπου 30 έως 35 ετών, εργάζονταν στο συνεργείο, το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο και στο υπόγειο κτιρίου, που έχει ασκόμα έναν όροφο υπό κατασκευή.

Το συνεργείο είχε κατεβασμένα τα ρολά όταν έφτασαν οι πυροσβέστες και είχε ήδη πολύ πυκνό καπνό.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο υπόγειο και όπως λένε περίοικοι ακούστηκαν και εκρήξεις.

Οι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος εκτιμούν ότι οι τρεις άνδρες δεν μπόρεσαν να βγουν έγκαιρα όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, επειδή ο χώρος είναι στενός και μοναδική έξοδος ήταν μια μικρή σκάλα.

Το πιθανότερο είναι ότι λιποθύμησαν απο τους καπνούς και στη συνέχεια τους έφτασαν οι φλόγες, γιατί και οι τρεις φέρουν εγκαύματα.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο, αλλά παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεσή της.

Τα στοιχεία των θυμάτων της τραγωδίας δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, ενώ για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση.

Με πληροροφορίες ΑΠΕ ΜΠΕ