Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση - φέρεται κλινικά νεκρός - νοσηλεύεται ο 36χρονος, υπήκοος Γερμανίας, που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει αφού νωρίτερα είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στο Ηράκλειο. Αναλυτικότερα, ο δράσης πήγε στο γυμναστήριο και πυροβόλησε, τουλάχιστον πέντε φορές, το θύμα του, τραυματίζοντας τον σοβαρά. Στη συνέχεια μετέβη στο χώρο εργασίας της συζύγου του ανακοινώνοντάς της την παραπάνω πράξη του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Οι πρώτες πληροφορίες έφεραν τον δράστη νεκρό οπό τον αυτοπυροβολισμό του, όμως τελικά επέζησε και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς φέρει σοβαρό τραύμα στο δεξί κρόταφο.

Στο μεταξύ κατά την έρευνα που διενεργήθηκε από την Αστυνομία στο γυμναστήριο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε κάλυκες πυροβόλου όπλου, ένα πλήρες φυσίγγιο και μια παραμορφωμένη βολίδα.

Επίσης, κατά την έρευνα στο χώρο εργασίας της συζύγου του 36χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα, ένα κάλυκα πυροβόλου όπλου, καθώς και ένα πλήρες φυσίγγιο.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ