Τον απόλυτο τρόμο έζησαν μέσα στο σπίτι του στην Καβάλα ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τσακλίδης και η σύζυγος του όταν το βράδυ του Σαββάτου πέντε κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο διαμέρισμά του. Οι άγνωστοι δράστες με την απειλή έκαναν ανω κάτω το σπίτι και αφού άρπαξαν 500 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ εξαφανίστηκαν. Οι κουκουλοφόροι παραβίασαν την μπαλκονόπορτα στις 11:30 το βράδυ λίγο μετά την αναχώρηση της κόρης του κ.Τσακλίδη, καθώς υπέθεσαν ότι το σπίτι ήταν άδειο.Οι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα της οικογένειας Τσακλίδη λίγο μετά την αποχώρηση της κόρης του πρώην βουλευτή θεωρώντας πως μέσα στο σπίτι δεν θα υπήρχε κανένας.

 Ο νυν αντιπρόεδρος της Εγνατίας Οδού ΑΕ μαζί με τη σύζυγό του έμειναν όμηροι για δύο ώρες μέσα στο σπίτι τους στα χέρια των ληστών.Η σύζυγος του κ. Τσακλίδη βγήκε ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν από τους κουκουλοφόρους και από το σοκ που υπέστη έβαλε τις φωνές.

Αμέσως ο πρώην βουλευτής έσπευσε να τη δει τι συμβαίνει και ήρθε αντιμέτωπος με τα πιστόλια των «εισβολέων». Αφού τους μετέφεραν σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, τους ζητούσαν -σε σπαστά ελληνικά- να μάθουν πού είναι το χρηματοκιβώτιο και ποιος είναι ο συνδυασμός του.Το ζευγάρι προσπάθησε να τους πείσει ότι δεν έχουν χρηματοκιβώτιο, ούτε κρατούσαν χρήματα στο σπίτι. Τελικά οι ληστές άρπαξαν όσα μετρητά και χρυσαφικά βρήκαν και εξαφανίστηκαν.

Πηγή: Ευρυτανικά Νέα