Τρεις κακοποιοί εισέβαλαν νωρίς το πρωί σε μονοκατοικία στις Αχαρνές και με την απειλή όπλων και μαχαιριού, ανάγκασαν ένα ζευγάρι να τους παραδώσει χρήματα και κοσμήματα. Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει έξω από το σπίτι .  

Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την αστυνομία, που παρά τις αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή δεν κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες.  

Στον Ασπρόκαμπο Κορινθίας, δύο άγνωστοι δράστες  εισέβαλαν τα ξημερώματα σε μονοκατοικία 75χρονου  και αφού τον ξυλοκόπησαν τον έδεσαν και στην συνέχεια, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 110.000 δολαρίων Η.Π.Α και 4.000 ευρώ. 

Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο είχαν σταθμεύσει έξω από το σπίτι, ενώ ο 75 χρονος ενημέρωσε την αστυνομία όπου  παρά τις έρευνες που ακολούθησαν δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους κακοποιούς.  

Εισβολή αλλοδαπού ληστή σε μονοκατοικία στην Σαλαμίνα σημειώθηκε στις 5.30 τα ξημερώματα.Ο δράστης σήκωσε με την βία την ιδιοκτήτρια, την ξυλοκόπησε και στην συνέχεια έκανε άνω κάτω το σπίτι προκειμένου να βρει χρήματα και κοσμήματα.

Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή ενώ η γυναίκα τραυματισμένη ειδοποίησε την αστυνομία και στην συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.