current views are: 1

21 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση15:09

Κάνε τη δική σου συλλογή από t-shirts

Προσιτά στην τιμή, θαυματουργά στο styling, τα t-shirts φοριούνται όλο το χρόνο. Να πως θα τα συνδυάσεις.   

Δημοσίευση 15:09’
αρθρο-newpost

Προσιτά στην τιμή, θαυματουργά στο styling, τα t-shirts φοριούνται όλο το χρόνο. Να πως θα τα συνδυάσεις.   

Προσιτά στην τιμή, θαυματουργά στο styling, τα t-shirts φοριούνται όλο το χρόνο. Να πως θα τα συνδυάσεις.   
Aυτά που πρέπει να συλλέγεις:  

1. Τα t-shirts με logο
Eίναι ένας άκρως προσιτός αλλά και στυλάτος τρόπος να περιφέρεις ένα αγαπημένο designer logo πάνω σου. Προσοχή, διάλεξε κάποιο με arty προσέγγιση, πες όχι στα στρας και συνδύασέ το με λιτά κομμάτια!  

2. Τα t-shirts με μήνυμα
Ό,τι πιο αυθεντικό και cool διαθέτει η κατηγορία. Και ό,τι καλύτερο μπορείς να φορέσεις μαζί με ένα skinny τζιν και ένα δερμάτινο μπουφάν.   

3. Τα t-shirts με χιούμορ
Mια έξυπνη στάμπα ή ένα witty σλόγκαν μπορεί να απογειώσει το σύνολό σου προσθέτοντας προσωπικότητα και ενδιαφέρον. Διάλεξε κάτι που εκφράζει το στυλ σου και τον χαρακτήρα σου.  

4. Τα βασικά t-shirts
Το μονόχρωμο t-shirt καλής ποιότητας είναι ένας καμβάς-θησαυρός για κάθε ευρηματική fashionista. Πρόσθεσέ του μεγάλα κοσμήματα, σακάκια με twist, εντυπωσιακά φουλάρια και βασίσου σε αυτό για layering με επίκαιρη άποψη!  

5. Τα couture t-shirts
Mε την υπογραφή γνωστών οίκων συνήθως, πρόκειται για top που μιμούνται τη φόρμα των κλασικών t-shirt χρησιμοποιώντας φίνα υφάσματα και διαθέτοντας πρωτότυπες λεπτομέρειες. Πάνω τους μπορείς να στηρίξεις πολλά σύνολα. Κυνήγησέ τα στις εκπτώσεις.       

Bonus tips:  
– Τα t-shirts με floral ή arty μοτίβα είναι ένα new entry που θα συνδυάσεις φέτος με στενές φούστες και ψηλοτάκουνα booties.
– Χρησιμοποίησε τα μονόχρωμα t-shirts σου και στο γραφείο, φορώντας τα κάτω από σακάκια και συνδυάζοντάς τα με ένα chunky κολιέ.

– Όλα τα t-shirts σου θα δείξουν τέλεια με ένα γούνινο γιλέκο και ένα παντελόνι καμπάνα. Ή με ένα δερμάτινο γιλέκο και ένα skinny τζιν.

– Απόκτησε μονόχρωμα t-shirts σε έντονα χρώματα και φτιάξε color block σύνολα μαζί με ένα μπλέιζερ σε φωτεινή απόχρωση.

– Μη διστάσεις να επενδύσεις σε t-shirts καλής ποιότητας αφού πρόκειται να τα συνδυάζεις με πολλούς τόπους για πολύ καιρό!

 

ΠΗΓΗ: .missbloom.gr


σχετικα αρθρα