Σε διπλανά κρεβάτια στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται οι δυο «πρωταγωνιστές» της τραγωδίας που σημειώθηκε προχθές το πρωί έξω από το γυμναστήριο του Στέλιου Κτιστάκη στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, όταν ο 36χρονος Σβεν Σέφεν του είχε στήσει «ενέδρα» θανάτου. Αφού τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση και νομίζοντας ότι τον είχε σκοτώσει, πήγε στα γραφεία της ΕΠΣ Ηρακλείου όπου εργάζεται η σύζυγός του και μπροστά της αυτοπυροβολήθηκε.   Η συνέχεια του δράματος, όμως, «γράφεται» στο νοσοκομείο. Ο Στέλιος Κτιστάκης φέρεται να έχει σταθεροποιηθεί και να έχει επαφή με το περιβάλλον, ενώ σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε ορθοπεδική χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη, όπου φέρει μια βαριά κάκωση. Ωστόσο, έκδηλη είναι η ανησυχία για κάποια μόνιμη βλάβη.  

Ο 36χρονος Σβεν Σέφεν από την άλλη παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, ενώ χθες το βράδυ έφθασε στο Ηράκλειο ο πατέρας του.

Οι γιατροί ενημέρωσαν τον πατέρα - ο οποίος διατηρεί μία μεγάλη και εύρωστη επιχείρηση πώλησης προϊόντων στη Γερμανία - ότι ο γιος του είναι εγκεφαλικά νεκρός, ενώ του έθεσαν και το ενδεχόμενο δωρεάς κάποιων από τα όργανά του. Ο πατέρας φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει, ενώ πιθανότατα εντός της ημέρας θα στηθεί "αερογέφυρα" για τη μεταφορά των οργάνων.Πηγή: cretalive.gr