current views are: 1

24 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση15:14

Κατά… λάθος η σύλληψη του ιδιοκτήτη του «Πεντελικόν»

Ανακοίνωση για την υπόθεση της σύλληψής του για χρέη στο Δημόσιο εξέδωσε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου«Πεντελικόν», Χαράλαμπος Βάρδης κατηγορώντας τους αρμόδιους φορείς για ασυννενοησία και λανθασμένα στοιχεία!

Δημοσίευση 15:14’
αρθρο-newpost

Ανακοίνωση για την υπόθεση της σύλληψής του για χρέη στο Δημόσιο εξέδωσε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου«Πεντελικόν», Χαράλαμπος Βάρδης κατηγορώντας τους αρμόδιους φορείς για ασυννενοησία και λανθασμένα στοιχεία!

Ανακοίνωση για την υπόθεση της σύλληψής του για χρέη στο Δημόσιο εξέδωσε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου«Πεντελικόν», Χαράλαμπος Βάρδης κατηγορώντας τους αρμόδιους φορείς για ασυννενοησία και λανθασμένα στοιχεία! Ο κ. Βάρδης ενημερώνει ότι «το σύνολο της διαδικασίας που ακολουθήθηκε από τις ελληνικές αρχές στην περίπτωσή μου ως νόμιμου εκπροσώπου της Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Βάρδη ΑΕ, υπήρξε υπερβολική και καταχρηστική, λόγο για τον οποίο αφέθηκα αμέσως ελεύθερος χωρίς κανένα περιοριστικό όρο, γιατί αφορούσε τη βεβαίωση παρακρατούμενων φόρων ποσού 68.124,17 ευρώ, τα οποία η ίδια η επιχείρηση, αυθορμήτως και ως νόμιμα όφειλε, είχε ρυθμίσει από τις αρχές Φεβρουαρίου, (γεγονός που αποδεικνύεται) αλλά το αρμόδιο τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας δεν ενημερώθηκε σχετικώς από τη ΔΟΥ, με αποτέλεσμα να υποστώ μία προσωπική ταλαιπωρία, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΪΟΝ ΛΑΘΟΥΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Ευτυχώς που η Ελληνική Δικαιοσύνη αποκατέστησε τα πράγματα.

Το Ξενοδοχείο Πεντελικόν και προσωπικά εγώ θα ήθελα να ενημερώσω τους πελάτες και τους συνεργάτες του Ξενοδοχείου, ότι όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα και σήμερα που η Οικονομική κρίση μαστίζει τις Ελληνικές Επιχειρήσεις, είναι εδώ δυνατό, παρόλες τις  πιέσεις που ασκούνται, συνεχίζει την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των μονάδων του (Ξενοδοχείο και Κτήμα Πεντελικόν) και παρέχει την απαράμιλλη ποιότητα του, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των καιρών, με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών του. Με τα δεδομένα αυτά ουδέν άλλαξε για την επιχείρησή μας και για εμένα προσωπικά».


σχετικα αρθρα