Θύμα αδίστακτων ληστών έπεσε το βράδυ της Παρασκευής, ο γνωστός ιδιοκτήτης παρασκευαστηρίου του χαλβά Δραπετσώνας, Νικόλαος Γαβρίλης. Τον επιχειρηματία πυροβόλησαν δύο ληστές στα πόδια με σκοπό να του αρπάξουν την τσάντα με τις εισπράξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας που παρασκευάζει τον φημισμένο χαλβά Δραπετσώνας έφερε στην τσάντα του ποσό από τις εισπράξεις της ημέρας πιθανότα, που υπολογίζεται στα 40.000 ευρώ. Διόλου τυχαία οι ληστές έστησαν καρτέρι θανάτου στον επιχερηματία λίγες μέρες πριν την Καθαρά Δευτέρα, όταν ο κ. Γαβρίλης αυξάνει κατά πολύ τα κέδρη του από τον παραδοσιακό χαλβά λόγω των ημερών.

Η αιματηρή ληστεία σημειώθηκε στις 23.06 το βράδυ της Παρασκευής, έξω από πολυκατοικία του χαλβαδοποιού επί της οδού Πάφου 33, στο Κερατσίνι. Ο επιχειρηματίας επέστρεφε από το χαλβαδοποιείο του με την επωνυμία «Χαλβάς Δαραπετσώνας Κοσμίδη-Γαβρίλη». Οι δύο δράστες τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν στα πόδια, τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά.

Στη συνέχεια του άρπαξαν την τσάντα με τα 40.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν, διαφεύγοντας με μοτοσικλέτα. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σχετικό Θέμα: Χαλβάς Δραπετσώνας: Ο πειρασμός της Σαρακοστής που έγινε... θεσμός!