Η πρώτη νυφική συλλογή της Sophia Kokosalaki είναι γεγονός και κυκλοφορεί αυτό το Φεβρουάριο αποκλειστικά στο Net-A-Porter. Η ελληνικής καταγωγής καταξιωμένη σχεδιάστρια, φανερά επηρεασμένη από την ελληνική μυθολογία και το αρχαιοελληνικό πνεύμα, δημιουργεί νυφικά σε Grecian style παίζοντας με τα μήκη και διατηρώντας minimal και λιτές γραμμές
"Η Natalie Massenet μου πρότεινε να σχεδιάσω μία νυφική συλλογή και για να πω την αλήθεια το βρήκα ευκολότερο από το να σχεδιάζω την κυρίως συλλογή μου. Απλά συγκεντρώνεσαι στα φορέματα- δεν χρειάζεται να σε απασχολούν τα trends ή οτιδήποτε άλλο- και δημιουργείς όμορφα κομμάτια", δήλωσε η Sophia στη Vogue.

Η bridal συλλογή της Kokosalaki είναι πράγματι υπέροχη καθώς οι χαρακτηριστικές αέρινες δημιουργίες της αναδεικνύουν την γυναικεία θηλυκότητα μέσα από την κίνηση των υφασμάτων. Οι τεχνικές ντραπαρίσματος και τα πλισέ που χρησιμοποιεί με δικό της τρόπο δίνουν στις δημιουργίες της αρχαιοελληνικό χαρακτήρα, εντυπωσιακό αλλά χωρίς κανένα στοιχείο υπερβολής.

Συγχρόνως, η σχεδιάστρια συνεχίζει τη συνεργασία της με την Diesel Black Gold στη Νέα Υόρκη και παρουσιάζει τη νέα σειρά του κλασικού label της Vionnet στο Παρίσι, όμως η αδυναμία της είναι το Λονδίνο."Ακόμη τρώω το μεσημεριανό μου στην αγορά του Broadway, κάθε μέρα. Τρελαίνομαι να κάθομαι και να παρατηρώ τους ανθρώπους- λατρεύω το Λονδίνο." 
 

Πηγή: Miss Bloom