Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται στις περισσότερες περιοχές. Οι χαμηλές θερμοκρασίες όμως θα παραμείνουν και στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός τοπικά στα βόρεια ισχυρός. 
Στην Αττική πρoβλέπονται νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά και πιθανώς πρόσκαιρα στα βόρεια προάστια. Ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στα υπόλοιπα. Σταδιακά από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 07 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο κυρίως στα ανατολικά του νομού. Βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 01 (-01) έως 08 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στην υπόλοιπη Ελλάδα: 

Μακεδονία, Θράκη 

Καιρός: νεφώσεις με χιονοπτώσεις ή χιονόνερο και βαθμιαία βελτίωση από τις μεσημβρινές ώρες. Άνεμοι: βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μείον 07 (-07) έως 07 βαθμούς κελσίου. Τοπικά θα σημειωθεί ισχυρός παγετός. 

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος 

Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα στα νοτια αυξημένες όπου υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά.  Άνεμοι : βορείων διευθύνσεων 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μείον 01 (-01) έως 14 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 

Καιρός: τοπικές νεφώσεις με χιονοπτώσεις ή χιονόνερο. Από το απόγευμα θα περιοριστούν στην ανατολική στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο και θα εξασθενήσουν.  Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μείον 03 (-03) έως 09 βαθμούς κελσίου. 

Κυκλάδες, Κρήτη 

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα νότια πεδινά και χιόνι ή χιονόνερο στα υπόλοιπα. Άνεμοι: βορείων διευθύνσεων 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 03 έως 11 βαθμούς κελσίου. 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: στα βόρεια από 01 έως 06 βαθμούς κελσίου, στα νότια από 02 έως 08 βαθμούς κελσίου.