Αλλα τρία μέλη της ομάδας Greek Hacking Scene (G.H.S.), έπεσαν στα «χέρια» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μάλιστα σύμφωνα με τους αστυνομικούς ένας από τους 3 είναι ο αρχηγός της ομάδας και είναι κάτοικος Ναυπλίου. Μετά από τρείς μήνες ερευνών εντοπίστηκαν ψηφιακά τέσσερα 4 μέλη της ομάδας, εκ των οποίων οι δύο είναι ανήλικοι και οι άλλοι δύο ενήλικοι.

Οι αρχές ζήτησαν άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να ταυτοποιήσουν ψηφιακά, ως μέλη της οργάνωσης Greek Hacking Scene (G.H.S), τα τρία από τα άτομα αυτά, ενώ για το τέταρτο άτομο διερευνάται η δράση του.

Μόνο την Πέμπτη οι αστυνομικοί σάρωσαν 7 σπίτια στην Αθήνα, την Τρίπολη, το Ναύπλιο, την Κατερίνη και τη Χαλκίδα.

Κατασχέθηκαν: 18 σκληροί δίσκοι, 5 φορητοί υπολογιστές, 4 router, 2 server, 7 usb stick, πολλά cd και αρκετές χειρόγραφες σημειώσεις, ενώ από τις έρευνες προέκυψε ότι  τα άτομα αυτά είχαν «χακάρει» διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, της PROTON Bank, της Τράπεζας Πειραιώς, της Ελληνικής Τράπεζας και του Ο.Α.Σ.Α.

Τέλος, ένας από την εν λόγω ομάδα έχει αναλάβει την ευθύνη για την «επίθεση» στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.