ΕΛΛΑΔΑ

Το Blue Star Paros ταξιδεύει με μειωμένη ταχύτητα λόγω... ακριβών καυσίμων!

Δημοσίευση 2 Μαρτίου 2012, 19:42 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Το Blue Star Paros ταξιδεύει με μειωμένη ταχύτητα λόγω... ακριβών καυσίμων!
Facebook Twitter Whatsapp
Ελλάς το μεγαλείο σου. Αντιδράσεις προκάλεσε το απόγευμα η ανακοίνωση του Blue Star Paros, κατά την αναχώρησή του από τον Πειραιά προς τις Κυκλάδες, στην οποία αναφέρθηκε ότι το πλοίο θα ταξιδέψει με μειωμένη ταχύτητα λόγω αύξησης της τιμής των καυσίμων!
Ελλάς το μεγαλείο σου. Αντιδράσεις προκάλεσε το απόγευμα η ανακοίνωση του Blue Star Paros, κατά την αναχώρησή του από τον Πειραιά προς τις Κυκλάδες, στην οποία αναφέρθηκε ότι το πλοίο θα ταξιδέψει με μειωμένη ταχύτητα λόγω αύξησης της τιμής των καυσίμων! Όπως είναι φυσιολογικό, επιβάτες, έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός της υποβάθμισης των υπηρεσιών, ζητώντας μάλιστα να μειωθεί ο ναύλος.

Τα προβλήματα δεν σταματούν εδώμ αφού ταξιδιώτες που έπρεπε να περάσουν από την Πάρο στην Αντίπαρο δεν θα μπορούσαν να το κάνουν, αφού το πλοίο σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε θα έφτανε στο λιμάνι της Πάρου με 45 λεπτά καθυστέρηση.

Περικοπές και στα δρομολόγια

Συν τοις άλλοις, ήδη έχουν μετατραπεί οι ώρες αναχώρησης των δρομολογίων της εταιρείας για τα απογευματινά δρομολόγια από τα νησιά προς Πειραιά, ενώ έχει προχωρήσει σε μείωση δρομολογίων.

Έτσι το Σάββατο θα εκτελείται από Πειραιά μόνο το πρωινό δρομολόγιο προς Πάρο - Νάξο και άλλα νησιά, ενώ από Νάξο δεν θα υπάρχει απογευματινό δρομολόγιο προς Πειραιά. Επίσης, την Κυριακή θα εκτελείται μόνο το απογευματινό δρομολόγιο από τον Πειραιά προς τα νησιά.

Άλλωστε, ήδη η εταιρεία, τροποποίησε τις ώρες αναχώρησης από τα λιμάνια των νησιών στα οποία προσεγγίζουν τα πλοία της και για παράδειγμα, από τη Νάξο η αναχώρηση θα γίνεται στις 19:15.


Με πληροφορίες από naxos-news.gr