current views are: 2

3 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση17:53

Άγριος καυγάς σε λεωφορείο για μια.. τυρόπιτα

Απίστευτο περιστατικό σε λεωφορείο της γραμμής 1 μπροστά στα μάτια πολλών επιβατών που στην κυριολεξία… έκαναν τον σταυρό τους με όσα έβλεπαν και άκουγαν!

Δημοσίευση 17:53’
αρθρο-newpost

Απίστευτο περιστατικό σε λεωφορείο της γραμμής 1 μπροστά στα μάτια πολλών επιβατών που στην κυριολεξία… έκαναν τον σταυρό τους με όσα έβλεπαν και άκουγαν!

Απίστευτο περιστατικό σε λεωφορείο της γραμμής 1 μπροστά στα μάτια πολλών επιβατών που στην κυριολεξία… έκαναν τον σταυρό τους με όσα έβλεπαν και άκουγαν! Όλα ξεκίνησαν στην στάση επί της οδού Γούναρη (κοντά στον ΟΤΕ), όταν δύο άνδρες (πατέρας και γιος) επιχείρησαν να ανέβουν στο όχημα… κρατώντας μία τυρόπιτα την οποία ο μεσήλικας… έτρωγε! Ο οδηγός του λεωφορείου τους ενημέρωσε πως… δεν μπορούν να ανέβουν με την τυρόπιτα και ο πατέρας… με την μπουκιά στο στόμα, άρχισε να διαμαρτύρεται!

Δεν άλλαξε όμως την άποψη του οδηγού, ο διάλογος συνεχιζόταν και τότε ο γιος εκνευρισμένος… άρπαξε την τυρόπιτα από το χέρι του πατέρα του και την… εκσφενδόνισε στο απέναντι πεζοδρόμιο! Πρώτο «σοκ» για τους υπόλοιπους επιβάτες! Η ιστορία όμως είχε και συνέχεια, ο γιος κάθισε, ο πατέρας όμως άρχισε τη μουρμούρα στον οδηγό!

«Μου πήρες την τυρόπιτα από το στόμα, μόλις την είχα αγοράσει» του έλεγε και δεν σταματούσε! Κάποια στιγμή ο γιος του φώναξε «έλα πίσω ρε πατέρα», ο οδηγός χαμογέλασε, ο νεαρός είδε το μειδίαμα, σηκώθηκε από τη θέση του και άρχισε να τα βάζει και εκείνος με τον οδηγό!

Στο «επεισόδιο» παρενέβη μία κυρία η οποία κατέβηκε στη μεθεπόμενη στάση, φαίνεται πως γνώριζε τον οδηγό, τον ρώτησε λοιπόν αν επιθυμεί να καλέσει την Αστυνομία! Τι ήταν να το πει αυτό; Δέχθηκε την επίθεση πατέρα και γιου και τελικά απομακρύνθηκε… άρον άρον! Ο οδηγός ευγενικός τους παρακαλούσε να τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του, εκείνοι όμως απτόητοι! Το επεισόδιο διήρκησε δέκα περίπου λεπτά και όλα αυτά… για μία τυρόπιτα!

Πηγή: dete.gr


σχετικα αρθρα