Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες νωρίς το πρωί στα Δωδεκάνησα προβλέπονται για σήμερα, Τρίτη. Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Μακεδονία. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Άνεμοι: ανατολικοί, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από (μείζον ) -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου. 

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: νεφώσεις με τοπικές βροχές και το απόγευμα πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου.Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοδυτικοί. Θερμοκρασία: από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.          
   
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.Άνεμοι: βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νοτίους. Θερμοκρασία: από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.          
   
Κυκλάδες, Κρήτη: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Άνεμοι: βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.          
   
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς νωρίς το πρωί να είναι ισχυρές στα νότια. Γρήγορη βελτίωση από τα βόρεια. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.          
   
Αττική: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές. Άνεμοι: βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νοτίους. Θερμοκρασία: από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.          
   
Θεσσαλονίκη: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου.