current views are: 1

6 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση08:36

Τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες νωρίς το πρωί στα Δωδεκάνησα προβλέπονται για σήμερα, Τρίτη.

Δημοσίευση 08:36’
αρθρο-newpost

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες νωρίς το πρωί στα Δωδεκάνησα προβλέπονται για σήμερα, Τρίτη.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες νωρίς το πρωί στα Δωδεκάνησα προβλέπονται για σήμερα, Τρίτη. Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Μακεδονία. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Άνεμοι: ανατολικοί, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από (μείζον ) -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου. 

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: νεφώσεις με τοπικές βροχές και το απόγευμα πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου.Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοδυτικοί. Θερμοκρασία: από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.          
   
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.Άνεμοι: βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νοτίους. Θερμοκρασία: από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.          
   
Κυκλάδες, Κρήτη: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Άνεμοι: βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.          
   
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς νωρίς το πρωί να είναι ισχυρές στα νότια. Γρήγορη βελτίωση από τα βόρεια. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.          
   
Αττική: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές. Άνεμοι: βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νοτίους. Θερμοκρασία: από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.          
   
Θεσσαλονίκη: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου.


σχετικα αρθρα