Απτόητος δηλώνει ο Γιώργος Νταλάρας από τις έντονες αποδοκιμασίες εις βάρος τους στη συναυλία στο Ίλιον, τονίζοντας ότι κάνει και θα συνεχίσει να κάνει το καθήκον του. Με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο δημοφιλής τραγουδιστής, που έγινε στόχος ορισμένων «αγανακτισμένων» στις τελευταίες του συναυλίες, λέει ότι αυτοί που του πέταξαν τα γιαούρτια και αυγά ήταν δύο ομάδων: ακροδεξιοί και ακροαριστεροί. «Στη Νίκαια ήταν 6 άτομα, στην επόμενη συναυλία 9, και στο Ίλιον πολύ περισσότεροι. Αλλά ξέρετε τι γίνεται; Δεν εκφράζουν μία θέση. Οι μεν χρυσαυγίτες φωνάζουν "φύγε ρε κουμμούνι, οι δε φωνάζουν "φασίστα". Ο υπόλοιπος κόσμος όμως είναι ο κανονικός κόσμος που πάει να δει μια συναυλία».

Ο Γιώργος Νταλάρας θυμάται ότι αντίστοιχες καταστάσεις είχε ζήσει και την περίοδο της χούντας:

«Στην επταετία παίζαμε σε ένα κέντρο στην Παραλιακή και ήρθε η Αστυνομία να μας συλλάβει. Η ορχήστρα έφυγε και μείναμε ο Νικολόπουλος, ο Λαυράνος κι εγώ».

Ο διάσημος τραγουδιστής τονίζει ότι δεν φοβάται και ότι θα συνεχίσει τις συναυλίες. Σημειώνει μάλιστα ότι οι συναυλίες ήταν «πράξη αλληλεγγύης» που δεν είχαν την υποστήριξη κανενός πολιτικού κόμματος.

Απαντώντας σε όσους του καταλογίζουν ότι απέκτησε περιουσία, ο Γιώργος Νταλάρας λέει χαρακτηριστικά:

«Τους ενοχλεί δηλαδή ότι έκανα τη διαδρομή που έκανα; Που από την Κοκκινιά βρέθηκα σε μεγάλο σπίτι; Μα και οι ίδιοι την ίδια διαδρομή δεν θα ήθελαν να κάνουν; Ας μάθουν λοιπόν ότι ούτε δάνειο πήρα ποτέ και ό,τι έχω
είναι δηλωμένο. Ολα στο φως».

Σχετικά Θέματα:


Αποδοκιμασίες, αυγά και γιαούρτια κατά του Γιώργου Νταλάρα στο Ίλιον! (vid)