current views are: 1

8 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση12:22

Ένα ανοιξιάτικο χρώμα στα χείλη σας

Το κοραλί είναι ένα από τα χρώματα που θα φορεθούν πολύ και φέτος, ιδιαίτερα στα χείλη, σύμφωνα με το γαλλικό Marie Claire.  

Δημοσίευση 12:22’
αρθρο-newpost

Το κοραλί είναι ένα από τα χρώματα που θα φορεθούν πολύ και φέτος, ιδιαίτερα στα χείλη, σύμφωνα με το γαλλικό Marie Claire.  

Το κοραλί είναι ένα από τα χρώματα που θα φορεθούν πολύ και φέτος, ιδιαίτερα στα χείλη, σύμφωνα με το γαλλικό Marie Claire.   Από το πιο ανοιχτό και έντονο μέχρι τις κοκκινωπές αποχρώσεις του έχει αναδειχθεί σε χρώμα της φετινής άνοιξης, με τις διάσημες κυρίες ανά τον κόσμο να το προτιμούν για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί αλλά και για λιγότερο επίσημες.  

Μπορεί, ωστόσο, να φοβάστε ότι πρόκειται για «δύσκολο» χρώμα που δεν συνδυάζεται και τόσο εύκολα. Οι ειδικοί βέβαια έχουν άλλη άποψη. Λένε ότι πρόκειται για μία μάλλον ουδέτερη απόχρωση που μπορεί να είναι και ψυχρή και θερμή, οπότε και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες.  

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τον σωστό τόνο, όχι όμως σύμφωνα με το χρώμα της επιδερμίδας σας, αλλά με την απόχρωσή της. Για παράδειγμα, αν το δέρμα σας χρυσίζει ή κιτρινίζει, επιλέξτε ένα πιο παστέλ κοραλλί, ενώ, αν κοκκινίζετε, θα σας κολακέψει περισσότερο ένα κοραλλί με κόκκινη βάση.


σχετικα αρθρα