current views are: 1

8 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση13:47

Δράσεις για την καταπολέμηση της ανεργίας στο Ηράκλειο

Οι φορείς του Ηρακλείου, σε μια προσπάθεια καταπολέμησης της ανεργίας αναλαμβάνουν κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες για την απασχόληση και την εύρεση εργασίας.  

Δημοσίευση 13:47’
αρθρο-newpost

Οι φορείς του Ηρακλείου, σε μια προσπάθεια καταπολέμησης της ανεργίας αναλαμβάνουν κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες για την απασχόληση και την εύρεση εργασίας.  

Οι φορείς του Ηρακλείου, σε μια προσπάθεια καταπολέμησης της ανεργίας αναλαμβάνουν κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες για την απασχόληση και την εύρεση εργασίας.   Στο πλαίσιο αυτό, το Επιμελητήριο Ηρακλείου συμμετέχει σε κοινό περίπτερο με τον δήμο Ηρακλείου στην εκδήλωση που οργανώνει ο ΟΑΕΔ, το Σάββατο 10 Μαρτίου, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια, με κυρίαρχο θέμα τη στήριξη ανέργων και επιχειρήσεων «μέσω διοργάνωσης κατ’ ιδίαν συναντήσεων μεταξύ στελεχών των επιχειρήσεων και ανθρώπινου δυναμικού που αναζητά εργασία».   

Κατά την εκδήλωση θα συζητηθούν οι “ευκαιρίες καριέρας”, που θα εξασφαλίσουν στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή με αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό διαφόρων ειδικοτήτων και χαρακτηριστικών.   

 Επιπλέον, στο πλαίσιο των δράσεων που συμπεριλαμβάνονται, θα πραγματοποιηθεί συμβουλευτική τεχνικών αναζήτησης εργασίας, διαχείρισης καριέρας και επιχειρηματικότητας, καθώς και εισηγήσεις από στελέχη κορυφαίων επιχειρήσεων και ακαδημαϊκών του τομέα της αγοράς εργασίας, στα αντικείμενα της δραστηριότητας και του ενδιαφέροντός τους αντιστοίχως.   

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για τους ενδιαφερόμενους και για τη μεταφορά του κοινού διατίθενται πούλμαν που θα ξεκινήσουν από την Πλατεία Ελευθερίας.