Αδυνατούμε να πιστέψουμε, παρά την καλή μας θέληση, ότι  ο Γιώργος Νταλάρας δεν ψήφισε στις προηγούμενες εκλογές ούτε την γυναίκα του.
Μπορεί  ο Γιώργος Νταλάρας να δήλωσε χτες σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι «δεν με εκπροσωπεί κανένα κόμμα αυτή τη στιγμή. Δεν ταυτίζομαι με το ΠΑΣΟΚ, έχω άλλες απόψεις. Δεν ψήφισα τη γυναίκα μου», στην πραγματικότητα όμως μάλλον δεν έπεισε κανέναν.

Αν και ο κ. Νταλάρας διατυμπανίζει την μη στηριξή του στο κόμμα της γυναικάς του- σε μια προσπάθεια να απεμπολήσει τη ρετσινιά του «ΠΑΣΟΚου» μετά και τα γιουρτώματα, μια τέτοια κίνηση όμως μόνο υποκριτική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Πρόκειται εξάλλου για ένα ζευγάρι πολύ δεμένο. Παντρεμένοι από το 1983 κινούνταν μέχρι πρότινος στον ίδιο χώρο, της μουσικής. Εκείνος τραγουδιστής και εκείνη μάνατζερ του, τον στήριξε, τον προμόταρε, του έκλεινε συμβόλαια με τη δικογραφική της εταιρεία και συναυλίες στους οργανισμούς που εργαζόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άννα συνόδευε τον Νταλάρα μέχρι και στις... πρόβες, γεγονός που άφησε τις κακές γλώσσες να λένε ότι η πολιτικός έχει το πάνω χέρι σε όλα.

Συνεπώς, δύσκολα θα άφηνε τον συζυγό της να μην της χαρίσει την πολυπόθητη ψήφο του χωρίς να θεωρηθεί ασυγχώρητο σφάλμα. Πολλοί λοιπόν θεώρησαν ότι οι εν λόγω δηλώσεις του τραγουδιστή ήταν... επικοινωνιακό τρικ, καθώς μετά τις αποδοκιμασίες του κόσμου έπρεπε να θυμίσει τις αριστερές καταβολές και απόψεις του στις οποίες στηρίχτηκε και η καριέρα του.