Τροποποιούνται από σήμερα Δευτέρα τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στα τμήματα Χαλκίδα - Πειραιά και Αεροδρόμιο - Άνω Λιόσια, λόγω εργασιών αναβάθμισης του σιδηροδρομικού δικτύου.   
Τα έργα στο δίκτυο του Προαστιακού Σιδηρόδρομου δεν θα επηρεάσουν τα δρομολόγια του Μετρό, τα οποία θα εκτελούνται κανονικά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν περίπου δύο μήνες.   

Αναλυτικά οι τροποποιήσεις των δρομολογίων:
 

Αναλυτικά, τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου στη κατεύθυνση Αεροδρόμιο- Άνω Λιόσια αναστέλλονται από τις 21.11 έως τη λήξη, ενώ από τα Α. Λιόσια προς Αεροδρόμιο αναστέλλονται τα δρομολόγια από τις 21.47 έως τη λήξη.  
Αντίστοιχα, στη κατεύθυνση Αεροδρόμιο - Κιάτο αναστέλλονται δυο δρομολόγια, των 21.44 και 22.44, ενώ από το Κιάτο προς το Αεροδρόμιο δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια των 21.25 και 22.25.  

Εκτάκτως για την εξυπηρέτηση των επιβατών λόγω των εορτών του Πάσχα θα κυκλοφορούν κανονικά όλες οι παραπάνω αμαξοστοιχίες για το χρονικό διάστημα από 12.04.2012 έως και 17.04.2012 ( Μεγάλη Πέμπτη έως Τρίτη μετά το Πάσχα ).


Mε πληροφορίες από skai.gr