current views are: 1

12 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση16:30

Προτιμήστε nude αποχρώσεις για τα χείλη σας

Το γαλλικό Marie Claire σας προτείνει να αρχίζετε να φοράτε τα nude χρώματα στα χείλη σας.  

Δημοσίευση 16:30’
αρθρο-newpost

Το γαλλικό Marie Claire σας προτείνει να αρχίζετε να φοράτε τα nude χρώματα στα χείλη σας.  

Το γαλλικό Marie Claire σας προτείνει να αρχίζετε να φοράτε τα nude χρώματα στα χείλη σας.   Για να φορέσετε, βέβαια, nude αποχρώσεις σε κραγιόν και lip-gloss φροντίστε πρώτα από όλα να είναι τα χείλη σας απαλά και όχι ξεφλουδισμένα.

Το σωστό nude δεν πρέπει να σας κάνει να φαίνεστε χλωμή. Αν δείτε ότι συμβαίνει αυτό, τότε μάλλον έχετε επιλέξει κάποιο τόνο πολύ παλ για την επιδερμίδα σας ή δεν τονίζετε σωστά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σας. Για να διορθώσετε κάτι τέτοιο, φορέστε ένα ρουζ που σας κολακεύει καθώς και μία γραμμή στα μάτια και μάσκαρα που κάνουν τα μάτια σας να τονίζονται.   

Ένα ροδακινί ρουζ δίνει ένα πιο ζεστό τόνο στην επιδερμίδα και ένα gloss σε nude μεν απόχρωση αλλά με απαλό shimmer μπορεί να αλλάξει επίσης, το τελικό αποτέλεσμα του look.  

Για να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση για σας επιλέξτε αν είστε πολύ ανοιχτόχρωμη κάποιο που θα έχει χρυσό ή ροδακινί στη σύνθεση του για να ζεστάνει τον χρωματικό σας τόνο, αν έχετε επιδερμίδα στο χρώμα της ελιάς, επιλέξτε κάποιο που έχει απαλό ροζ μέσα, για να σας φωτίσουν και αν είστε σκούρα επιλέξτε όσα έχουν χρυσό-μπρονζέ και τόνους της καραμέλας.