Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον 25χρονο αθίγγανο που κατηγορείτο ότι βίασε και σκότωσε την μόλις ενάμισι έτους κόρη του. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου και της ενδοοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ο 25χρονος βίασε και σκότωσε την μικρή του κόρη μπροστά στα μάτια της 3χρονης αδελφής της, μέσα στην παράγκα όπου ζούσε με τη γυναίκα του και τα συνολικά τέσσερα παιδιά τους, στον οικισμό αθίγγανων της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης. 

Η δολοφονία διαπράχθηκε πέρσι το Μάρτιο, όταν το βρέφος έριξε στο πάτωμα κατά λάθος μία δόση ηρωίνης. Ο αδίστακτος δράστης, αφού βίασε το βρέφος, το χτύπησε τουλάχιστον δέκα φορές με ξύλο στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος, προκαλώντας το θάνατό του. Στη συνέχεια, χτύπησε και την 3χρονη κόρη του, που παρακολουθούσε έντρομη το φρικιαστικό έγκλημα. Ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στην περιοχή του σταθμού των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

«Δεν θυμάμαι τίποτα. Αν το έκανα ζητώ συγγνώμη από τη γυναίκα μου» εδήλωσε στην απολογία του στο δικαστήριο, επικαλούμενος ότι είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών. Το δικαστήριο ομόφωνα τον καταδίκασε για τις παραπάνω πράξεις και του επέβαλε βαρύτατη ποινή, από την οποία, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, η συνολική εκτιτέα είναι τα 25 χρόνια.