Δύο κτηνοτρόφοι από τη Φλώρινα συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι απείλησαν 36χρονο συνάδελφό τους από την Πέλλα κι αφού άρπαξαν 250 πρόβατα από οικονομική διαφορά που είχαν μαζί του, τον κλείδωσαν στη στάνη. Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε σε αγροτική περιοχή της Φλαμουριάς Πέλλας, όπου ο 36χρονος κτηνοτρόφος δέχθηκε «επίσκεψη» από τα δύο αδέλφια τους οποίους συνόδευαν άλλα επτά άτομα προκειμένου να λύσουν οικονομική διαφορά από δοσοληψία που, όπως καταγγέλθηκε, είχε το προηγούμενο διάστημα με τον 53χρονο.   
   
Οι δράστες απείλησαν το θύμα και στη συνέχεια ο ένας αφού τον απομόνωσε σε χώρο του ποιμνιοστασίου, με τη χρήση πιστολιού τον εξανάγκασε να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση για την παραχώρηση 300 εριφίων και την εξόφληση του υπόλοιπου χρέους. Στη συνέχεια, οι δράστες κλείδωσαν τον 36χρονο στη στάνη, άρπαξαν 250 ζώα τα οποία φόρτωσαν σε δύο φορτηγά και τα μετέφεραν στο ποιμνιοστάσιο του 53χρονου στην Κέλλη της Φλώρινας.  
   
Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές της Πέλλας και μετά από λίγες ώρες συνελήφθησαν στη Βεύη της Φλώρινας οι δύο κτηνοτρόφοι, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι επτά δράστες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι γνωστοί στην Αστυνομία.