Την έναρξη νέων προγραμμάτων σπουδών ανακοίνωσε ο εκπαιδευτικός φορέας FUTURE BUSINESS SCHOOL. Αναλυτικά, τα προγράμματα που αρχίζουν στις 6 Απριλίου είναι:
  • DIPLOMA in WEB DESIGN & DEVELOPEMENT
  • DIPLOMA in WEB DESIGN - COMPUTER GRAPHICS & 
INTERNET MARKETING
  • DIPLOMA in SOCIAL MEDIA MARKETING   

Οι συγκεκριμένες ειδικότητες παρουσιάζουν την μεγαλύτερη ζήτηση στην αγορά εργασίας και πρώτο το FUTURE BUSINESS SCHOOL επέλεξε να τις εντάξει στο ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών.  

Απευθύνονται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων ιστοχώρων (Websites) καθώς και με την προώθηση και ανάπτυξή τους με τα σύγχρονα μέσα εργαλεία και τεχνολογίες που προσφέρει το Διαδίκτυο.  

Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που απαιτούνται για τις βασικές λειτουργίες του Διαδικτύου, τα εργαλεία σχεδιασμού, υλοποίησης και παρακολούθησης της online επικοινωνίας αλλά και θα αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη σωστή και αποτελεσματική χρήση ενός τόσο σημαντικού μέσου.  

Το FUTURE BUSINESS SCHOOL με την υποστήριξη των αξιόλογων καθηγητών εξασφαλίζει στους σπουδαστές του σπουδές υψηλών προδιαγραφών και τους παρέχει όλα τα απαιτούμενα εφόδια για μια ολοκληρωμένη επαγγελματική σταδιοδρομία.    

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
τηλ. 210 5782931-932-933 e-mail: [email protected]
Αρκαδίας 16Α,121 32,Περιστέρι (πλησίον μετρό Αγ. Αντωνίου)
web site: www.futurebs.gr