Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία φωτογραφίες από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την περασμένη Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, μετά από Εισαγγελική Διάταξη.
Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της η ΕΛΑΣ, οι φωτογραφίες «δίνονται στη δημοσιότητα στο πλαίσιο της προστασίας του κοινωνικού συνόλου αλλά και της ευχερέστερης πραγμάτωσης της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που διέπραξαν οι άγνωστοι δράστες, με σκοπό τη συνδρομή των πολιτών για την ταυτοποίηση των στοιχειών ταυτότητας όσων συμμετείχαν ή υποκίνησαν τα επεισόδια, προκειμένου στη συνέχεια να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη».

Το υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα απεικονίζει τις επιθέσεις των οργανωμένων ομάδων οπαδών κατά των αστυνομικών δυνάμεων, καθώς και κατά των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ.

Η αστυνομικές Αρχές ζητούν πληροφορίες από οποιοδήποτε πολίτη γνωρίζει πληροφορίες για τα πρόσωπα που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 210 647 6500 και– 210 647 6592 της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.