Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο εκ των συλληφθέντων για τα σοβαρά επεισόδια στο ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, την περασμένη Κυριακή. Νέα έκκληση στους πολίτες για πληροφορίες.
Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για κατοχή και κατασκευή - κατοχή από κοινού εκρηκτικών βομβών και υλών, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να προξενηθεί κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα, διατάραξη κοινής ειρήνης με εκτέλεση βιαοπραγιών με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κατοχή φωτοβολίδων, καθώς και για αδικήματα που αφορούν την αθλητική βία.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και οι φωτογραφίες δίδονται στο πλαίσιο της προστασίας του κοινωνικού συνόλου, αλλά και της ευχερέστερης πραγμάτωσης της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που διέπραξαν οι δύο συλληφθέντες, με σκοπό τη συνδρομή των πολιτών για την ταυτοποίηση των στοιχειών ταυτότητας όσων συμμετείχαν ή υποκίνησαν τα επεισόδια, προκειμένου στη συνέχεια να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη». 


Σημείωση newpost.gr: Είναι πάγια αρχή του newpost.gr να μην δημοσιεύει τις φωτογραφίες των συλληφθέντων εφόσον αυτοί δεν έχουν καταδικαστεί για το αδίκημα για το οποίο κατηγορούνται. 
TAGS